Den naturlige veien til en lydig hund

Velkommen
Våre kurs
KURSKALENDER
Avdelinger
Instruktører
Hvorfor velge oss?
Kontakt oss
Tips og artikler
- Søppelspising
- Lær hunden å legge seg på din kommando
- Trening med langline
- Hvordan kan jeg få valpen husren?
- Valpebiting
- Burtrening
- Gode tips til vinteren!
- Gode tips til påsken!
- Gode tips til våren!
- Slik pusser du hundens tenner
- Hvordan lære hunden å svømme
- Hunden graver!
- Dårlig hundeånde
- Bilsyke
- Hund på skitur
- Hvordan kle på hunden
- Hund og kulde
Spørsmål og svar
Instruktører søkes
Info før kurs

Bilde og Filmgalleri

 
Del |   

følg oss på facebook


 
Du er her: // Tips og artikler / Gode tips til våren!

Gode tips til våren!

  

Tiden er inne for utendørs oppussing og hagearbeid. Sjekk merkelappene på alle malingsspann, hagebark osv. slik at de ikke inneholder skadelige stoffer for din hund

 

Hold din 4bente venn i aktivitet! Det er ingenting som er mer frustrerende enn å få din hage ødelagt av en understimulert hund når du har brukt timer på å plante og dekorere. Graving er et tegn på understimuli. Aktiviser hunden, gå et kurs sammen og få nyttige tips!

 

Sjekk ut om plantene du allerede har i hagen din kan være giftige for hunden. Mange er ikke klar over at busker og planter de har i hagen kan være dødelige for hunden. Kakaoflis, rododendron, tulipaner osv. er giftige for din lille venn.

 

Våren er starten for flåttsesongen. Snakk med din veterinær om hvordan du kan beskytte hunden for flått, lus osv. ikke bare vil hunden din bli glad for det, men du sparer deg for søvnløse netter og vasking av hundesenger.

 

Våren er røytetid! Sørg for å ha gode pelsprodukter og riktige kammer/børster for din hunds pels. Ta en økt om dagen for å få av løse hår. Ikke bare er det bra for å bli kvitt pels, men også bra for hundens blodsirkulasjon.

 

Ta frem sykkelen og invester i en skikkelig springer. Er hunden din godt utvokst kan du begynne forsiktig med trening med sykkel. Sørg for å ha riktig utstyr som sele og potesokker, men få hjelp av fagfolk til dette slik at du ikke påfører din beste venn belastningsskader. ( ikke alle hunderaser egner seg til denne typen trening, så kontakt oss gjerne for veiledning om du er usikker)

Les også:


Print denne siden Tips en venn   
Registrer din e-postadresse for å motta informasjon om nyheter og nye hundekurs:  
   
  Kontakt oss -  Sitemap
Den naturlige veien til en lydig hund
Publiseringsløsning, nettside og Webdesign av Imbera AS