Den naturlige veien til en lydig hund

Velkommen
Våre kurs
Kurskalender
Avdelinger
Instruktører
Hvorfor velge oss?
- Treningsfilosofi
Kontakt oss
Tips og artikler
Spørsmål og svar
Jobbe med hund?
Info før kurs

Bilde og Filmgalleri

 
Del |   

følg oss på facebook


 
Du er her: // Hvorfor velge oss?

Hvorfor velge oss?

 
20 års erfaring med trening av hund!
 
Vi har det bredeste tilbudet 
Hos oss kan du velge i et variert utvalg kurs tilpasset dine ønsker . Vi har kurs på alle nivåer, for deg som er helt fersk hundeeier, til deg som ønsker å konkurrere med din hund. Kanskje du vil ha en hund som hjelper til hjemme med husarbeidet? Vi hjelper deg å finne ditt favorittkurs!
 
Positive treningsmetoder
Bygget på samarbeid og kontakt med hunden. Vi ønsker at hunden din skal jobbe sammen med deg og ikke for deg. Ved bruk av attraktive forsterkere blir treningen effektiv og morsom for begge
 
Kompetente instruktører
HundeAkademiet er opptatt av kvalitet i alle ledd. Vi ansetter derfor kun instruktører som har gjennomgått en grundig instruktørutdanning og har lang erfaring med trening av hunder og deres eiere. Våre instruktører har hund og hundetrening som sin jobb og er der 100% for deg og din hund.
 
Motivator – hjelp når du trener
HundeAkademiet hjelper deg videre med treningen. Etter endt kurs vil du få et kompendium slik at du kan fortsette treningen hjemme. Vi er alltid tilgjengelig på mail eller telefon for våre elever. Vi har jevnlige hundetreff/treninger ved flere av våre avdelinger. Hensikten med dette er at du som elev kan få hjelp når du trenger det.
 
Lave priser
Vi er klar over at det koster mye å anskaffe seg hund. Derfor kan vi tilby et variert utvalg kurs til lave priser slik at så mange mennesker som mulig har råd til å skaffe seg mer informasjon om sitt nye familiemedlem.
 
Vår treningsfilosofi Les mer

HundeAkademiet – Den naturlige vei til en lydig hund


Print denne siden Tips en venn  

 
Registrer din e-postadresse for å motta informasjon om nyheter og nye hundekurs:  
   
  Kontakt oss -  Sitemap
Den naturlige veien til en lydig hund
Publiseringsløsning, nettside og Webdesign av Imbera AS