Den naturlige veien til en lydig hund

Velkommen
Våre kurs
KURSKALENDER
Avdelinger
Instruktører
- Sandra Øversveen
- Elena Makarova
- Irene Mjaaseth
- Caroline Lind
- Bente Moe
- Marianne Sæthre
- Grete Moene
- Katja Børholm
- Morten Krogstad
- Hilde Karin Wolden
- Therese Berg
Hvorfor velge oss?
Kontakt oss
Tips og artikler
Spørsmål og svar
Instruktører søkes
Info før kurs

Bilde og Filmgalleri

 
Del |   

følg oss på facebook


 
Du er her: // Instruktører / Grete Moene

Grete har alltid vært opptatt av hunder. – Hun fikk ikke hund hjemme og bestemte derfor at når hun flyttet for seg selv skulle det være hund i livet. – Og slik er det blitt. Grete tok instruktørutdannelse for å lære mer om egen hund, og ble helt bitt av basillen og stortrives i instruktørrollen. Grete`s filosofi er å lære opp gode, trygge hundeførere, som samarbeider og rettleder hunden sin. Hun er opptatt av samspill med hunden, og at hunden jobber for og sammen med fører. God hverdagslydighet er nødvendig for å skape gode «hundeborgere», og gjør også arbeid med hund og deltakelse innenfor hundesporter morsommere.

Kursdeltakerne skal også bli motivert til å aktivisere hunden sin, uansett type og rase, slik at hunden får brukt sine medfødte egenskaper. Derfor legger Grete vekt på varierte øvelser tilpasset hver enkelt hund og fører.

Hjemme hos Grete bor det for tiden tre hunder. To blandingshunder på 8 og 5 og en Shetland Sheepdog på 1 år. De trener spor, lydighet, rallylydighet og agility med alle tre. Har også vært innom både flyball og triksing. Alle tre er familiehunder og en av blandingshundene er godkjent besøkshund på sykehjem.

Grete har instruktørutdannelse fra Oslo Hundeskole for flere år tilbake, og utdanner meg nå også som adferdsterapaut gjennom NMBU. Hund og samfunn opptar Grete og hun er også aktiv gjennom Røde Kors som besøkshundekvipasje og gruppeleder for alle besøkshundekvipasjene Oslo.

Grete holder også på å utdanne seg til instruktør for besøkshunder. Dette gjøres i samarbeid med Antrozoologisenteret i Ås og Røde Kors.
 
 


Print denne siden Tips en venn   
Registrer din e-postadresse for å motta informasjon om nyheter og nye hundekurs:  
   
  Kontakt oss -  Sitemap
Den naturlige veien til en lydig hund
Publiseringsløsning, nettside og Webdesign av Imbera AS